top of page
IMG_3161.JPG

Over ons.

Wie zijn wij? 
Wat doen wij? 

scroll

Bestand_006.jpeg

WIE ZIJN WIJ?

Schermafbeelding 2021-03-13 om 17.06.32.

INÈS

Begeleidster 

Ik ben een creatieve duizendpoot en deel dit graag met anderen. 

Daarnaast heb ik het talent van sfeervoeler en mooimaker. 

Wil je ook graag op zoek naar jouw talenten? Dat kan onder begeleiding van een professionele talentenfluisteraar.

Schermafbeelding 2021-03-13 om 17.06.24.

CLAUDIA

Begeleidster

Met tonnen geduld pas ik me aan... aan jouw tempo, ..... aan jouw taal, ook in Vlaamse Gebarentaal.
Om samen op zoek te gaan naar activiteiten waar je hart van gaat zingen. 
Om samen de weg in te slaan van creatie, beleving, fantasie en verbeelding

161786252_2910087809269119_1128480998769

KIM

Begeleidster

Ik heb een hoofd vol ideetjes! Die creatieve projecten op maat werk ik graag uit in verbinding met jou!

 

Wij zijn Inès, Kim en Claudia, creatieve leerkrachten in het bijzonder onderwijs. Daarnaast zijn wij ook de oprichters van Vzw FairFox , waar we crea-workshops organiseren voor iedereen vanaf 7 jaar. Door mensen samen te brengen, willen we een brug vormen tussen mensen met en zonder een beperking. We willen kinderen, jongeren en volwassenen laten zien dat ook al is het op je eentje niet altijd gemakkelijk, door samen creatief bezig te zijn kan men iets moois maken.

 -

Door 15 jaar in het bijzonder onderwijs te staan, merkten we een gemis op aan zinvolle en creatieve vrijetijdsbesteding voor deze kinderen. Het aanbod aan muziek en dans is uitgebreid, maar op het gebied van creatieve workshops is er weinig. Vandaar dat wij hiermee van start zijn gegaan. In eerste instantie enkel voor kinderen en jongeren uit het bijzonder onderwijs. Gaandeweg merkten we dat het geen goed idee was om kinderen, jongeren en volwassenen in verschillende hokjes onder te verdelen. Zoals dit nu nog steeds te veel wordt gedaan in onze samenleving. Na 3 jaar workshops te geven en samen kaartjes, haarspeldjes, mondmaskers (noem maar op) te maken, was er nog iets anders opmerkelijk aan deze workshops: De kinderen en volwassenen met een beperking kunnen zoveel, als ze maar de kans krijgen. 

WAT DOEN WIJ?

We willen deze kinderen en volwassenen met een beperking een kans geven om zich volledig te ontwikkelen. We willen zowel de creativiteit als de sociale vaardigheden prikkelen. Dat betekent ook hen klaarstomen voor de arbeidsmarkt, waar ze zelfstandig een centje kunnen bijverdienen. Want dat geeft niet enkel een leuk extraatje, maar het gevoel van voldoening en zelfvertrouwen.

 

Iedereen vanaf 7 jaar is welkom. Deze unieke mix zorgt ervoor dat iedereen iets van elkaar kan leren. Verschillende mensen samenbrengen leidt tot begrip, sympathie, vriendelijkheid, warmte en steun naar elkaar toe. Wil je creatief zijn en op je eigen tempo je talenten verkennen, dit alles onder professionele begeleiding? Ontdek onze workshops tijdens woensdagnamiddagen, weekends en schoolvakanties! 

WIL JIJ OOK GRAAG BIJ ONS TEAM?

logo_fairfox.jpg
bottom of page